Eksempel på hegn og indhegningJeg har flere gange oplevet at folk der skal have lagt nyt tag, selv har valg at rive det gamle tag ned og efterfølgende køre det væk i en trailer. Da de fleste trailere højst må køre med 300kg, kan det hurtigt blive til rigtig mange ture, da tagsten jo som regel vejer godt til. I langt de fleste tilfælde vil det nemmeste være at leje en container, og ikke nok med det vil være det nemmeste, tager man tiden og prisen på benzin i betragtning, ofte også billigere. At leje en container behøver ikke at koste en formue, du kan ofte leje forskellige typer af containere for under 2000-3000 kroner til et projekt som nedrivning af et tag, og dette er inklusiv levering og bortskaffelse af den. Du kontakter blot din lokale vognmand eller et firma med speciale i containerudlejning som eksempelvis DC Supply A/S, er firma fra Nørresundby, med alle typer af containere og hegn, til både private, firmaer og militæret. F:eks. det populære panelhegn, eller et effektivt trådhegn og andre typer af industrihegn.
Når du lejer en container kan det ofte være nemmere, billigere, at opdele dine læs efter materialer. Et læs med teglsten, og et med lægter, spær og andet imprægneret træ. Heldigvis er der ikke så mange forskellige materialer involveret, når et tag skal rives ud. Er det et helt hus, så er situationen noget anderledes, og det vil kræv en del mere sortering.

Hvilken type container skal jeg leje?

I mange tilfælde ved en almindelig 12 kubik åben container være nok til at klare de fleste behov. Da man som regel vælger at renovere eller udskifte sit tag, når vejret er til det, behøver man ikke at frygte at efter 2 dage med skybrud, er containeren fyldt med vand. Der er som regel lavet hul til at vandet kan komme ud, og man burde nok i dette tilfælde være lidt mere bekymret for sit hus, som muligvis står uden tag.

Containerudlejning Nordjylland

Er man fra Nordjylland, så er der lidt forskellige muligheder inden for container udlejning. Det mest oplagte valg for mange vil være DC Supply – Containerudlejning hvor både udvalg og pris er rigtig god. Her har du også mulighed for at leje forskellige typer af special containere, som f.eks. et mobil køkken eller en skurvogn. Der er også mulighed for at leje ting som affaldscontainere eller en til byggeaffald.

Hvad koster det at leje en container

Lad os prøve at kigge på et simpelt pris eksempel på leje af en container i Aalborg.

Levering: 300 DKK
Tømning/afhentning: 800 DKK
Leje per dag 50 DKK
Bortskaffelse af affald 200 DKK per Ton

Så i alt for leje i fire dage vil prisen være omkring 1.500 DKK eks. moms. En rimelig overkommelig pris, sammenlignet med 4-6 ture til den lokale genbrugsplads.

Typer af containere

Nu forbinder vi jo normalt en container med den klassiske affalds container, som er perfekt til den her type opgaver, eller en flytte container, som dem der bruges til at fragte vare rundt i verden på skibe. Men der er faktisk en hel del forskellige special containere, som bruges til lidt af hvert. Lad os prøve at tage et lille kig på nogle af de mange lidt alternative anvendelse af containere.

Messestand

En container messestand, er en specialbygget enhed som kan fungere som en salgsbod. Der er luge der kan åbnes til at sælge igennem, man står i tørvejr og dine produkter er godt sikret. Det smarte her, er at den kan flyttes efter behov. Dermed har man en ekstrem fleksible messestand, og har mulighed for at spare en hel del penge i leje omkostninger. Det smarte her, er at du ud over at spare husleje, også har mulighed for at placere din salgsbod eller messestand præcis hvor der er brug for den. Den kan nemt og hurtigt smide på en lastbil, og transporteres til et nyt sted. Noget som ikke ellers var muligt med en standard salgsbod. Af den grund alene, er der efterhånden rigtig mange som har valgt en mobil løsning inden for salgsbode eller messestande i form af en specialcontainer.

Mobilkøkken

En anden anvendelse kunne være som et mobil køkken. Her kommer containeren fuldt udstyret med alt du behøver for at kunne lave mad som en professionel kok. Nogle af disse mobile køkkener, kan lave mad op til 3-400 personer og skal blot tilkobles gas, el og vand. Det kan være en rigtig god løsning til en større begivenhed, hvor der ikke er nogle køkken faciliteter eller de eksisterende ikke rækker til. Denne løsning er sammen med en pavillon rigtig god til, f.eks. oprettelse af en midlertidig kantine.

Pavillon

En pavillon container, er en anden special løsning til dem som har brug for noget ekstra plads. De er som regel lidt bredere end de klassiske 20 fod containere som vi kender, og kan bruges enten til udstillings lokaler, opbevaring eller eksempel et ekstra værelse. En sådan pavillon er en meget udbredt specialcontainer, som hyppigt bliver anvendt af forskellige firmaer.

Udover overstående er der også et halv af andre anvendelses områder inden for containere. Rigtig mange er begyndt at få øjene op for de muligheder der ligger i en special container. Alt lige fra toiletvogn, skurvogn til ammunitions depot hos militæret.

Men for de fleste af os, er en container nu engang blot en metal beholder, vi kan puttes vores bygge affald i, og nemt få transporteret væk. Jeg vil næsten til enhver tid foretrække at leje sådan, frem for at skulle køre det væk selv på en trailer. Selvfølgelig alt efter mængden, men desværre er der stadig lidt for mange som stadig tror det er billige og nemmere selv at bortskaffe sit bygge affald. Her næste uge når jeg skal hjælpe min bror med at få lagt et nyt tag på hans hjem, så skal vi da helt sikkert bruge en.

Her er en lille video som viser forskellige typer af containere