Affaldscontainer til byggeaffaldStår man og skal renovere sit hus eller have lagt et nyt tag på boligen, så slipper man ikke uden om at skulle ud og leje en container til sit byggeaffald. For mange betyder dette at man laver en hurtig søgning på nettet på ting som containerudlejning eller leje af containere til byggeaffald. Desværre er det ofte at de resultater som så kommer frem ikke tilbyder den slags containere, eller at de blot sælger i stedet for at udleje dem. Er du ude efter en container til renovering af tag eller bolig, finder du mere information om dette i vores artikel container til renovering af bolig

Her er et par af de større firmaer som tilbyder containerudlejning til private og firmaer.

  • Saac
  • Junkers
  • DC Supply
  • Kims Container
  • CPI Group

Der er selvfølgelig også en masse andre firmaer og vognmænd som tilbyder forskellige løsning, så nogle gange gælder det om af finde den som er nærmest dig.

Containerudlejning Nordjylland

Bor man i det nordlige Jylland og gerne vil købe eller leje en container er der et par muligheder. Det mest oplagte valg vil for de fleste muligvis være DC Supply A/S da deres udvalg og priser er rigtig fine. Ellers er der også Saac og sølvkær som muligheder. Priserne her er generelt ret lave, vi ved jo at nordjyderne er blandt de mest nærige i landet, og helst ikke vil betale mere end højst nødvendigt. Fordelen ved DC Supply, er at de ligger midt i Nordjylland, så hvad enten man er fra Frederikshavn eller fra Hobro, så er det ikke alt for langt til Aalborg/Nørresundby. Du finder dem her på:
DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
Tel: +45 7023 1380
Deres side om containerudlejning og salg finder du på dc-supply.dk

Containerudlejning Midtjylland

snakker vi container udlejning i det midtjyske, så er der muligheder som Hammerum vognmand,cpi group eller TLS. Pris på containerudlejning i Midtjylland, er en smule højere end i Nordjylland, men ikke meget. Dog kan man godt komme til at køre lidt efter den, da det kan være langt i mellem de firmaer som tilbyder udlejning af containere.
Jeg brugte dem selv her sidst da jeg skulle ligge nyt tag på NHS container:

Læs også: NHS Contrainer og hegn – din specialist i tag renovering og bortskaffelse.

Container udlejning Sønderjylland

I det sydlige Jylland har vi f.eks. Junkbusters i Aabenraa og Vognmand & Entreprenør Eskildsen i Fredericia for at nævne et par muligheder. Priserne her er meget lig dem i Midtjylland, nogle gange endda en smule lavere. Udvalget er ikke helt så stort inden for specialcontainere, men er det en almindelige affaldscontainer, så er det rigtige gode muligheder for at gøre en god handel. Nogle vælger endda at leje i Tyskland i stedet, da priserne her godt kan være endnu billigere.

Container udlejning Fyn og Sjælland

Er man på Fyn er der f.eks. Poul Schou containerudlejning eller Marius Pedersen som har nogle gode løsninger inden for byggeaffald. På Sjælland er der eksempelvis Kims Container eller Preben O. Nielsen som har både åbne og lukkede containere til forskellige formål. Prisen på Sjælland og Fyn, er som regel lidt højere end i Jylland, men udvalget er til gengæld også rigtigt godt.

Udlejning af containere til private.

Leje af special container

Er man ikke ude efter en container til opbevaring af sine ting, opsamling af haveaffald eller til byggeaffald men i stedet en mere alternativ løsning, så er der også en masse muligheder inden for specialcontainere. F.eks. i form af et mobil køkken, en udstillings pavillon, en mandskabs skurvogn eller mobil salgsbod. Der er rigtig mange muligheder når vi snakker special container, også en del som du sikkert ikke var klar over eksisterede. Fordelen ved mange af disse special løsninger, er at de ofte er billigere end andre løsninger – men også at de er mobile. Har man f.eks. en container salgsbod, så har du mulighed for at smide den på en lastbil og transportere den, derhen hvor der er behov for den. Noget som man ikke lige kan med en fast salgsbod.

Udlejning af affaldscontainer

Affaldscontainere er en af de mest almindelige containertyper. Det kan være til ens husholdningsaffald, til sit haveaffald til byggeaffald. Her er mulighederne ret forskellige lige fra den lille plastikcontainer til store 40 fods stålcontainere. Efter en fragtcontainer eller skibscontainer som de også kaldes, så er det den mest almindelige containertype. Prisen på disse variere meget efter størrelse, materiale og hvor man køber eller lejer.

Har man en standard container til haveaffald på sin grund, så kan man skjule den på en pæn og elegant måde. Se f.eks. denne her video