Står du og skal have nyt tag på dit hus men har svært ved at få en ide om hvad det vil koste? Så prøv vores online tag beregner her til venstre og svar på de få spørgsmål der er vedrørende din nuværende tagkonstruktion og ønsker til et nyt tag. Nå du så er færdig med testen vil du i løbet af et par minuter modtage en automatisk email med en ca. pris på hvor meget det vil koste at få lagt skifer eller tegltag på din bolig.Sådan Benyttes Beregneren:

1. Udfyld samtlige felterne i beregneren til venstre
2. Klik på knappen “Udregn pris”
3. Indtast dernæst dit navn, adresse og email og klik afsend

Tag beregner til nyt tag

Her på Priser Tagsten har vi samlet lidt forskellig information der kan være relevant hvis du står og skal ud og have et nyt tag på din bolig. Et det første gang du skal have lagt tag på et hus kan det være rigtig svært at finde ud af hvor meget det ca. vil koste. Netop derfor har vi udvilket vores online tag beregner hvor du svare på nogle få spørgsmål om f.eks hvilke type af tegl tagsten eller skifer du ønsker, tagets størrelse og vinkel osv. og vores system vil automatisk sende dig en email med en pris på hvad det evt. vil koste. Skulle du have nogle yderligere spørgsmål eller brug for at få hjælp til at finde den bedste tag mulighed, til netop dit hus, er du også meget velkommen til at kontakte en af vores tag eksperter og få en uforpligtende snak om hvilke tagmaterialer der vil være det bedste valg til netop dit hus eller hvilke muligheder der er for en ny konstruktion.
Prisen på et nyt tag variere meget alt efter størrelse og udformning af huset, valg af tagmateriale og hvor i landet man bor, f.eks. koster det ofte en del mere at få lagt et tag hvis man bor på Sjælland i forhold til dem som bor i Nordjylland eller på Fyn. Dog kan du ved hjælp af vores online tag beregner få en hurtig cirka pris på dit næste bygge projekt. Vores tageksperter står klar ved ved telefonerne til at rådgive dig, om hvilke muligheder du der til både valg af materialer og nye konstruktions ideer hvad enten der er tale om nyt eller blot tagrenovering af det gamle eksisterende på din bolig. Her er det vigtigt at man vælger den rette ekspert ellers kan det hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse, da man risikere at store dele af projektet skal laves om, eller at det tager betydelig længere tid end planlagt. Her er det også vigtigt at vælge en håndværker som er medlem af byg garanti. På den måde er du automatisk dækket ind i tilfælde af skader og mangler, i forbindelse med opgaven. Dette kan i mange tilfælde vore med til at reducerer mange af de problemer, som nogle gange opstår mellem håndværkeren og husejeren. De fleste firmaer som er med i byg garanti, plejer at reklamere med det på deres hjemmeside, ellers sørg for at få det skriftligt inden du hyre dem til opgaven.

naturskifer til nyt tag

Tilbage d.18 maj 2011 blev der oprettet en ny forsøgsordning kaldet boligjobplan for at få flere håndværkere i arbejde. Denne tilskuds plan køre helt frem til 2013 og betyder at du har mulighed for at få et fradrag i skatten, til lønudgifter, til hjælp og istandsættelse af din bolig. Der gives f.eks. helt op til 30.000 i tilskud til bolig renovering og lignende projekter, så for tiden kan det rigtigt godt betale sig at få lavet nogle bolig forbedringer. Denne ordning er dog lige stoppet men der skulle være en ny lige på trapperne så det kan godt betale sig lige t holde øje med hvor meget du kan få i tilskud til nyt tag eller andre renoverings projekter. Den skulle eftersigende være med tilbage virkende kraft så alt du får lavet fra hele 2013 er dækket. Du kan altid kontakt os for at få mere at vide om dine mulighed for at få tilskud til dit tag eller rådgivning til hvilke muligheder du har når der skal lægges nyt tag eller blot en pris på hvad det cirka vil koste at få et nyt eller renoveret dit gamle tag.
Vi vil løbende opdatere denne website med nye artikler og information som kunne være relevant for dem som er på udkik efter et nyt tag eller bolig renovering generelt med eller uden tilskud. F.eks. hvis du skal have lagt et nyt tag i naturskifer eller et betontag.

Læs mere: naturskifer – det flotte valg til nyt tag.

Kundeudtalesler

Men hvad siger kunderne om vores tag service?
“Jeg sidder som formand for en andelsboligforening i Randers, og vi havde 8 huse, der skulle have nyt tag på. Valget faldt på MC Tag, da vi før havde set dem gå rundt og arbejde på byggeprojekter i området, hvilket så meget professionelt ud. Vi fik tilbud af Mikkel fra Priser Tagsten i september måned 2010, og han var også ude og forklare det hele i detaljer, så vi fik stor tillid til Mikkel. Priser tagstens tilbud var også billiger end de to andre tilbud vi fik. Byggeriet gik i gang marts 2011, og vi har været meget tilfredse med det udførte arbejde. Hvis der havde været et problem, blev der hurtigt fulgt op på det og løst til alles tilfredshed. Tagprofffirmaet Priser Tagsten har været meget nem at samarbejde med, og vi vil helt klart bruge dem igen, såfremt der er andre byggeprojekter. Alle punkter i tilbuddet/aftalen blev endvidere også overholdt, så på baggrund ovennævnte ting, kan vi med tryghed anbefale Tagprofffirmaet Priser Tag til venner og bekendte.”

Solenergi

Over de seneste par år er der kommet meget mere fokus på miljø rigtig energi og flere og flere vælger at få installeret solfanger til el eller varm i deres nye tag. Sol Energi er grøn energi så ved at installere et solfangeranlæg skåner du både miljøet og spare samtidig penge på el regningen. Så står du alligevel og skal have lagt et nyt tag, så overvej om det ikke skal installeres en solfanger i det mens du er i gang.

Guide til et nyt tag

Står du og planlægge et tagskift kan det ofte være svært at få overblik over hvilke ting man skal overveje inden man går i gang med at lægge et nyt tag. Derfor kan det være en rigtig god ide at sætte sig lidt mere ind i tingene og læse forskellige råd og ekspert udtalelser. Start f.eks. med at se vores guide til nyt tag – Nyt Tag guide

Tagproffens råd

Vi sidder klar ved telefonen
Ønsker du gratis rådgivning til valg af nyt tag sidder vores eksperter klar ved telefonerne i tidsrummet Mandag – fredag 8.00-21.00 hvor de træffes på telefon 96 49 44 34