technology, kostumer og accessories til tagHører du til dem som står og skal ud og have et nyt tag til dit hjem, garage eller udehus, så kan det være en ret kompliceret opgave. Især hvis det er første gang du skal købe et tag. Men hvad er det lige som gør dette til en så svær opgave? For det første er det valg af materiale, dette alene kan for mange virke ret uoverskueligt. Skal det være et klassisk tegltag med røde teglsten? Eller hvad med et elegant skifertag i naturskifer? Et billigt men solidt ståltag eller eternittag? Eller er vi mere ude i et moderne tag af tagpap eller et betontag? Der er mange muligheder, og hvad man lige skal vælge afhænger af din økonomi, stillen på bygningen det skal lægges på, hvor bygningen står og hvad den skal bruges til. Og selvfølgelig også hvad du selv syntes er pænest. I takt med ny teknologi forbedres de forskellige typer af tag også, så den tagtype der måske var den bedste til dit behov for 15 år siden, er ikke nødvendigvis den bedste for dig i dag. Husk også at læs vores indlæg værd at vide om nyt tag.

Udover at vælge hvad materiale du ønsker et nyt tag i, så skal du også tag stilling til hvilken stil, farve og form, skal det f.eks. være glaseret tegl med glans, eller er du mere til de matte tagsten? Skal det være de store stålplader eller de små som minder om teglsten? Har man ikke helt styr på alt dette, risikere man i værste fald at betale en stor sum penge for et nyt tag, som man aldrig bliver helt tilfreds med. Dette vil jo være en skam, så hvad gør man så hvis man ikke selv er tag ekspert og ikke ønsker at smide en masse penge efter at få en tømrer ud og rådgive en? Det kan f.eks. være som de gjorde for firmaer som onlinekostumer.dk eller cop15hb.dk.
Faktisk er det flere firmaer som tilbyder et gratis tagtjek, f.eks kan man inde hos tag-profferne.dk med et enkelte klik booke en tagdækker til at komme forbi og rådgive dig, helt gratis. Fordelen ved at bestille et gratis tagtjek er at du får professionel rådgivning fra folk der arbejder med tagdækning til dagligt, og som kan rådgive dig så du ender op med den mest optimale løsning til dit behov. Du tænker måske at det er lidt underligt at flere firmaer tilbyder denne service, fuldstændig gratis, men det giver faktisk ret god mening. Føler du at du har fået en god og professionel rådgivning, og har du indtryk af at vedkommende som du har talt med virkelig har styr på tingene, så ender det jo i mange tilfælde med at man også vælger dem til at udføre jobbet for dit. Derfor kan man mere eller mindre se den gratis rådgivning som en slags reklame for firmaet, og en chance for dem at vise dig at de har helt tjek på tingene.